Zwembad

Bij De Beemd vind je drie zwembaden onder een dak: een recreatiebad, een peuterbad, en een wedstrijdbad met beweegbare bodem, dat ook voor wedstrijden wordt gebruikt. Het instructiebad is 25 bij 15 meter en bestaat uit 6 banen van 2 meter diep. Ideaal om een baantjes te trekken. Het recreatiebad heeft verschillende ronde vormen en is 1,30 meter diep. De watertemperatuur van ons wdstrijdbad is 27,8 graden. Het recreatiebad heeft een temperatuur van 30 graden Celsius. Op vrijdag, tijdenshet ouder-kind zwemmen wordt de temperatuur verhoogt naar 32,5 graden. Heerlijk om in te zwemmen, maar ook om te relaxen met massagestralen en te genieten van de whirlpool.

 

Peuterbad

Ook de allerkleinsten kunnen bij De Beemd lekker spetteren en wennen aan het water. Het peuterbad is 2 bij 5 meter groot en 10 centimeter diep.

 
 

Recreatieonderdelen

De Beemd heeft verschillende spelonderdelen, zoals een glijbaan van 35 meter en een stroomversnelling. Zo kom je nog sneller in de draaikolk terecht. Verder kun je gebruik maken van de massagestraal, de whirlpool, de waterpaddenstoel en de waterval.

 

Kleedruimte en douches

In onze kleedruimten kun je je verkleden. Tijdens het zwemmen bewaar je je spullen voor 1 euro veilig in een kluisje. De euro krijg je aan het eind weer terug. Via de kleedruimten kom je vanzelf in de doucheruimte. Door voor het zwemmen goed te douchen wordt het zwemwater minder vuil en help je ons het milieu minder te belasten.

 
 

Terras en zonneweide

Bij mooi weer kun je genieten op het terras of op de zonneweide. En is het te warm, dan neem je gewoon een verkoelende duik in het zwembad. In het sportcafé zijn heerlijke versnaperingen verkrijgbaar voor een betaalbare prijs. Zo maak je van je bezoek aan De Beemd een gezellig dagje uit!